21 Ocak 2019 Pazartesi

Sıfır'ın Dünyası - 16 - Türkçe Podcast DLT Yada Taşı

Ruslar hangi Rus Ortodoks Katedrali'ni havaya uçurdu? Eski Türkler atlarının kuyruğunu neden örerdi? Ve biraz da büyülü bir konu: Yada Taşı neyin nesidir? Size gelişi kaç, bize en son kaça olur?

İndirmek için: Sıfır'ın Dünyası - 16 - Türkçe Podcast DLT Yada Taşı

8 yorum:

  1. Sayın Sıfır bey, yaşıyorsanız bir belirti gösterin lütfen.
    Saygılarımla, iyi günler diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar merhabalar! Evet, podcast açısından pek öyle gözükmese de yaşıyorum. Sorduğunuz için çok teşekkür ederim. Aralık veya Ocak ayında yeni bölümlerle sohbetimiz devam edecek diye duyumlar aldım. Bu duyumları kendimden aldım :) Saygılarımla. Kendinize çok iyi bakın. Görüşmek üzere.

      Sil
  2. Sıfır bey özlettiniz. Cok uzun süredir de iştahla özleminizi duyuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel ve nazik sözleriniz için teşekkür ederek sizi selamlıyorum! Umuyorum ki kaldığımız yerden ve hatta henüz kalma fırsatımız olmamış birçok yerden devam edeceğiz. Vaziyetimizin bir de ironik tarafı var. Pandemi günlerinde podcast dinleme eğilimi dünya genelinde artış göstermekte... Gelgelelim pandeminin benim hayatıma yansıması daha fazla sorumluluk olduğundan podcast kaydedemiyorum. Yine de moral bozmayalım değil mi, sağlık olsun diyelim :) Kendinize çok iyi bakın. Görüşmek dileğiyle.

      Sil
  3. Sizi nasıl özledim anlatamam. Dünyanin gündeminden 1 saatliğine bizi alıp bambaşka yolculuklara götürmenizi arıyorum. Umarım iyisinizdir. Yayınınızı sabırsızlıkla bekliyoruz. (giriş müziğinize rağmen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle! Özellikle telefonumun bozulduğu şu günlerde Ankara'nın bu kavurucu sıcağında bir podcast harika olurdu :)

      Sil
  4. Mehaba.
    Yada sözüç bana cadı(fascada Jadu) sözünüde hatırlatiyor nedense!!
    Sayggılar,
    Ali

    YanıtlaSil
  5. Podcast ile tanımama sebep olanve bilgi dünyamızı genişleten yayaıncımız özlettiniz kendinizi

    YanıtlaSil